Две годишното дете што си игра со змии

8 април, 20120
n89

За многу родители во светот, фотографиите на две годишното дете со змии е шокантно за гледање. Сепак, кобрите во Индија се соствен дел од традиоционалната работа на улиците од која може добро да се заработи.

Децата во Индија често може да се видат на улица како држат во рацете кобри. Моќта да се хипнотизира една од најитровните змии во светот за многумина е интересна работа, но за децата во Индија е секојдневна игра со смртта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi