Џ

6 април, 20120

ЏАМИЈА
ве очекува далечно патување, но внимавајте на незгоди.

ЏAHДAP
ќе се сомневаат во вас; ако разговарате со него – ќе бидете вплеткани во некој спор.

ЏБУН (ГРМУШКА)
пречки на патот до успехот; зелен џбун – ќе ви биде возвратена љубовта или наклоноста; ако се пробивате низ џбунови – успех, но со напори.

ЏВАКАЊЕ
ако на сон нешто џвакате – залудни ви се сите напори, бидјеќи целта ионака нема да ја постигнете.

ЏЕБ
празен џеб – ќе ви се исполни желбата; полн џеб – непредивдени трошоци.

ЏЕБЕН СААТ
ситуацијата ќе се среди на ваше задоволство.

ЏЕЛАТ
големи грижи и понижување.

ЏЕПАРЛАК
ќе ви се остварат плановите.

ЏИГЕР
среќа / внимавајте со алкохолот.

ЏOKEJ

многу брзо и лесно ќе ја постигнете целта.

ЏУНГЛА
опасни изненадувања.

ЏУЏE
не трудете се, потфатот нема да ви успее.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi