Едноставно нашето срце – Тоше Проески

25 јануари, 20120
kultura_tose_proeski

Тоше Проески, нашиот познат пејач, најголемата ѕвезда на балканската музичка сцена, синоним за Македонија, нашата легенда….или наједноставно личноста за која чукаат сите срце.

Уживајте во дел од неговите песни, овде и сега!!!

httpv://www.youtube.com/watch?v=XitJoLfhcMo

httpv://www.youtube.com/watch?v=R_zK6mfGReY

httpv://www.youtube.com/watch?v=wgRCJPs2ZKA

httpv://www.youtube.com/watch?v=BuU3mk1aPnE

httpv://www.youtube.com/watch?v=t3H7leHaWG8

httpv://www.youtube.com/watch?v=DtuZ_EOsVM4

httpv://www.youtube.com/watch?v=3NhROe6_bcw

httpv://www.youtube.com/watch?v=2TXWUN0-H1E

httpv://www.youtube.com/watch?v=fFbsrZK39Ew

httpv://www.youtube.com/watch?v=iuQiFcmRau4

httpv://www.youtube.com/watch?v=8Qj9BZC1vQs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma