Ексклузивно одмаралиште вредно 20 милиони долари

26 ноември, 20120
odmaraliste

Љубителите на зимските спортови, кои на сметка имаат 20 милиони долари, можат да станат горди сопственици на ексклузивно одмаралиште…

Yellowstone Club е приватно одмаралиште за богатите, а го изградиле Тим Бликсет и неговата поранешна сопруга Едра во 1999 година. Одмаралиштето е резервирано само за членовите кои ќе уплатат 250.000 долари чланарина, но поради рецесијата претрпел тежок удар, а во 2008 година бил прогласен банкрот.

Во населбата се наоѓа неверојатна селска вила опремена со се што е потребно за првокласен зимски одмор, вклучувајќи осум добро опремени соби, кралски апартман, три гаражи, 12 бањи, фитнес сала и други луксузни содржини.

Одмаралиштето  сместено во планините Монтана, во минатото ги привлекувало некои од најбогатите луѓе во светот, како што е основачот на Microsoft, Бил Гејтс. Три месеци пред сопствениците да прогласат банкрот во 2008 година, Бликсет и неговата сопруга се развеле, а одморалиштето и е доделено на неа.

EKSKLUZIVNO ODMARALIŠTE VREDNO 20 MILIONA

EKSKLUZIVNO ODMARALIŠTE VREDNO 20 MILIONA

EKSKLUZIVNO ODMARALIŠTE VREDNO 20 MILIONA

EKSKLUZIVNO ODMARALIŠTE VREDNO 20 MILIONA

EKSKLUZIVNO ODMARALIŠTE VREDNO 20 MILIONA

EKSKLUZIVNO ODMARALIŠTE VREDNO 20 MILIONA

EKSKLUZIVNO ODMARALIŠTE VREDNO 20 MILIONA

EKSKLUZIVNO ODMARALIŠTE VREDNO 20 MILIONA

EKSKLUZIVNO ODMARALIŠTE VREDNO 20 MILIONA

EKSKLUZIVNO ODMARALIŠTE VREDNO 20 MILIONA

EKSKLUZIVNO ODMARALIŠTE VREDNO 20 MILIONA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber