Фатална грешка

9 мај, 20120

 Дечко и признава на девојката дека ја сака, а таа му одговара:

  • Имаш ли ти два Мерцедеси?
  • Немам.
  • А куќа на два спрата?
  • Немам.
  • Тогаш нема да има ништо помеѓу нас!

Загрижениот дечко, заминува кај својот татко за да бара совет, што да прави!

Таткото му вели:

*Синко, ако навистина ја сакаш, тогаш продај го Ламборџинито и Ферарито и купи ги тие два Мерцедеса,  но да ги рушиме двата спрата, е чиста бесмислица!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi