Фотографии кои потврдуваат дека луѓето се чудни :)

29 јануари, 20120
people-are-strange15

Да, ова е уште еден цврст доказ дека луѓето се луди и чудни. Ѕирнете ги фоткиве. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma