Фризурите со шишки – силен тренд сезонава

12 април, 20120
12

Во оваа статија ќе видите уникатни фризури со една од најсилните тенденции за оваа сезона – густите шишки. Можете да изберете равни или заоблени шишки, тие се подеднакво модерни. Исто така можете да играте и со дебелината и должината на шишките, што од своја страна секој пат создава еден различен ефект и стил на фризура. Доверете се на професионалците и побарајте совет, според вашите персонални црти на лицето. Шишките најдобро се обликуваат со помош на серум за сјај и преса за коса.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi