Футуристички мотори кои ќе ве остават без здив

17 февруари, 20120
nas

Оние кои се „палат“ на брзи мотори сигурно ќе се шекнат кога ќе ги видат овие футуристички дизајни, за кои веќе се направени прототипи:

Сабјарка концепт

Икаре концепт

Ферари концепт

Мак Нес концепт

Рае концепт

Дух концепт

Спид рејсер Вонземјанин концепт

Магичен трицикл концепт

Енергија концепт

Доџ Томахавк концепт

Скараб концепт

Јагуар концепт

Халбо Футур Дуо Вил БМВ концепт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma