Гледате како расте тревата и добивате 2000 евра плата!

22 април, 20120
g45

Една шведска компанија објавила конкурс за необично работно место „надзорник на авотматските косилки“, за која понудила плата од 2000 евра. Условите за работното место се да сте млади, меѓу 25 и 35 години, да користите интернет, фејсбук и твитер.

Шведската компанија навела дека локацијата за работното место е во Мадрид, а единствена задача би била сончање во парк додека косилките самостојно ја извршуваат својата задача.

За работното место се бара млад човек, кој е компјутерски писмен, кој ги користи социјалните мрежи и мејл, па се што ќе забележи во текот на денот да го објавува, а платата е 2000 евра.

Иако, оваа работа од соништата е идеална за многумина, сепак предвиденото траење на вработеност е околу месец дена и служи за промовирање на новата линија на автоматски косилки.

Се работи за маркетиншки трик, а понудата за работа сепак е вистинита, а на огласот се пријавиле преку 2100 лица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi