Гоца Тржан: Сите момчиња ги оставам да спијат во автомобил пред зграда!

9 мај, 20120
goca-trzan

Откако се разведе, љубовниот живот на Гоца Тржан е повеќе од интересен. Во медиумите се шушкаше дека ја раскинала врската со малдиот Рашо, но таа не сакала да одговори дали ќе се смират. Она за што исто така се зборуваше е дека Рашо се почесто останува да преспие во станот на пејачката:

-Не, сите свои идни и сегашни момчиња ги оставам да спијам во автомобил пред зграда! Природно и нормално, изјавила Гоца Тржан, а открила и во какви односи е со поранешниот сопруг и дека му го честитала роденденот и заедно го прославиле:

-Во добри родителски односи. Зошто да нема девојка, ништо не му фали! Секако дека му честитав, но единствениот роденден што повторно заедно ќе го славиме е роденденот на Ленин!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi