Hello Kitty авион, каде на друго место ако не во Јапонија

13 февруари, 20120
Hello-Kitty-Jet-01

Јапонската компанија, Sanrio, во чива сопственост е Hello Kitty брендот и тајванската EVA Air соработуваа во производство на три Hello Kitty брендирани авиони; „Apple Jet”, „Global Jet”, и „Magic Jet”. Овие слатки авиони ќе летаат на различни локации низ цела Азија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma