Хрватите кажаа што им недостига во сексот!

5 април, 20120
yn78

На некои им недостига буквално се, на некои ништо, а има и онакви со специфични барања.

Хрватите, односно 5470 читатели гласале онлајн за тоа што им недостига во сексот. Дури 35% од нив се изјасниле дека во сексот им фали буквално се, односно дека немаат партнер со кого имаат редовен секс. Меѓутоа 31 % од нив кажале дека во кревет не им недостига ништо и дека се сосема задоволни од својот сексуален живот.

На трето место се наоѓа поперверзна група. За време на сексот 15% од испитаниците сакаат гласно стенкање. Додека 8% се изјасниле дека им недостига нежност. 6% кажале дека им недостигаат допири, додека 5% повеќе бакнежи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort - Korsan taksi -

https://finandearth.com/