Како изгледаат домовите на љубителите на книги?

1 февруари, 20120
naslovna

Оние кои се страсни љубители на книги ја сфаќаат потребата за оформување на сопствена библиотека. Откако ви ги претставивме најголемите јавни библиотеки, овојпат ви ги претставуваме библиотеките на вистинските фанови на пишаниот збор.

Освен што домашните библиотеки се навистина прекрасен украс за просторот, тие се и вистинска ризница на уживање. Погледнете некои од најубавите и најбогатите домашни библиотеки на светот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma