Кинезот кој со заби успеа да балансира 23 клупи! :)))

19 февруари, 20120
035

Еден кинез поставил светски рекорд со тоа што успеал со заби да балансира 23 клупи.

Триесетгодишниот Li Hongxiao својата неверојатна точка ја извел во центарот на Chongqing, а насобраните минувачи биле воодушевени од неговата вештина.

Ли успеал да балансира вкупно 23 клупи цели 11 секунди, а предходниот рекорд беше балансирање со 14 клупи. Клупите се долги по еден метар, а вкупната тежина на 23 клупи изнесувала 70 килограми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma