Кога пенисот си бара поголема плата?!

14 февруари, 20120
a4

Еден пенис испраќа писмо до администрацијата во компанијата за која работи за зголемување на платата.

Јас пенис, барам зголемување на платата од следниве причини:

Работам тешка физичка работа.

Работам во големи длабочини.

Се фрлам наглавачки додека работам.

Работам во многу влажен простор.

Немам слободен ден, ни сабота ни недела, ни празник.

Најчесто работам навечер.

Прекувременото работење не ми е платено.

Работам во темно работно место и без вентилација.

Работам на високи температури.

Работата ми е изложена на висок ризик од инфекции.

Со почит, Пенисот.

 

Одговорот од управата.

По темелно и внимателно разгледување, управата го отфрли вашето барање од следниве причини:

Вие не работите 8 часа на ден.

По кратка активност веднаш заспивате.

Не ги следите секогаш желбите и барањата на управата.

Често не работите на своето работно место, одите во сосема други простории.

Никогаш не работите самоиницијативно.

По завршувањето на вашата работа секогаш ја напуштате во таква состојба што се мора да се исчисти и дезинфицира.

Не се придржувате до прописите за заштита на работното место и често не носите заштитна опрема.

Во пензија одите пред 65 години.

Не сте во состојба да преземете дупли смени.

Често го напуштате работното место, а не сте ја завршиле работата која сте ја започнале.

И покрај сето ова, често ве гледале како од работното место сте излегувале со сомнителна вреќа.

Со почит, управата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma