Кој тип е вашата плата?

17 април, 20121
Spending-Money

КРОМИД ПЛАТА:
ЈА ГЛЕДАШ, ЈА ЗЕМАШ…
И ПОЧНУВАШ ДА ПЛАЧЕШ!

КУЧКА ПЛАТА:
НЕ ТИ ПОМАГА ВО НИШТО,
ОД НЕЈЗЕ САМО ПАТИШ,
НО НЕ МОЖЕШ ДА ЖИВЕЕШ БЕЗ НЕА!

ДИЕТА ПЛАТА:
ПРАВИ ДА ЈАДЕШ СЕ ПОМАЛЦЕ И ПОМАЛЦЕ…

АТЕИСТИЧКА ПЛАТА:
СЕ СОМНЕВАШ ВО НЕЈЗИНОТО ПОСТОЕЊЕ!

ВОЛШЕБНИЧКА ПЛАТА:
ЌЕ НАПРАВИШ НЕКОЛКУ ПОТЕЗИ И “VOILA”…
ЈА СНЕМУВА!

ОЛУЈНА ПЛАТА:
НЕМАШ ПОИМ КОГА ЌЕ ДОЈДЕ,
НИТУ КОЛКУ ЌЕ ТРАЕ…

ЦРН ХУМОР ПЛАТА:
СЕ СМЕЕШ ЗА ДА НЕ ЗАПЛАЧЕШ!

КОНЗЕРВАТИВНА ПЛАТА:
ТИ ЈА ОДЗЕМА ИНСПИРАЦИЈАТА!

ИМПОТЕНТНА ПЛАТА:
КОГА НАЈВЕЌЕ ТИ ТРЕБА –
ЌЕ ТЕ ОСТАВИ НА ЦЕДИЛО!

МЕНСТРУАЛНА ПЛАТА:
ДОАЃА ЕДНАШ МЕСЕЧНО
И ТРАЕ ОКОЛУ 4 ДЕНА!

ВОЛТ ДИЗНИ ПЛАТА:
СМРЗНАТА Е ВЕЌЕ 30 ГОДИНИ.

“ПРЕРАНА ЕЈАКУЛАЦИЈА” ПЛАТА:
ТАМАН ШТО ПОЧНАЛА – СВРШИЛА!

One comment

  • vucko

    20 април, 2012 at 18:37

    Dobra e ovaa

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi