Македонија еми шо

25 јануари, 20120
images

се пуља и не верва на очине.. ами нашине добивет ре..аку ги добијет вечер србине, а требит.. само швеѓанине од порно филмои и пољацине ќе не спастрет во полуфинале! убо би било ептен ама некако СФ ми изгледат да ви кажа ама во поверење! се фатив и јас на оро и ојдов во белград на утакмица.. и убо бе ама најубо ми беше кога пеевме излези момче и кога ги псујавме судииштана.. тогаш и срцево некако ми се ратисуваше од нервози.. имам една забелешка.. на оној шундоски.. абе му викаме клај го науме да пуцнит онака машки тој за инает не го кладе! му велиме абе дај пауза на децана изгореа, тој како кокошка без гла се вртит ли се вртит и нишчо бе да не прајш..од сине деца наши најубаи тој шундоски некако ич не ми го прајт ќеифон .. ама ич а да.. абе знајте она детено што зборвеше на микрофонон.. се дерит викат Кирееее.. а ниа сите Лазароооов и пак тој Кирееее а ние Лазароооов.. убо убо..си велит кога не идет Србине ќе си пра ќеифој со Македонцине!! Искрено немат поубај од нас, и на лик и на се!!
И за крај.. оној Београдон голем ептен ре.. уш малку и колку Охрид наш ќе бидит:)
Да живејт Науме, Кире, Борко и сине!!! Да живејт Македонија!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma