Мама Бијонсе со големи планови за својата ќерка! :))))

22 јануари, 20120
US Open Tennis

Бијонсе за нејзината ќерка која има смо две недели, најде училиште и професори. Желбата на Бијонсе е нејзината ќерка да се школува во Хјустон каде таа пораснала. Покрај училиштето таа веќе размислува за дадилка која мора да познава повеќе светски јазици со цел нејзината ќерка од малечка да зборува најмалку три јазици. Бијонсе роди на почетокот на јануари во болницата Lenox Hill во Њујорк.
Џеј Зи и Бијонсе откупиле цел спрат во болницата. За оваа услуга тие платиле седум милиони долари. А со цел новинарите да не ја вознемируваат , се пријавила во болницата под лажно име – Ингрид Џексон.
Додека Бијонсе прави планови за иднината на својата ќерка, Џеј Зи веќе “работи на случајот”, т.е. напиша песна за својата ќерка во која, покрај своите емоции, открива дека Бијонсе имала спонтан абортус.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma