Мажот и ги исекол прстите на десната рака, бидејќи се запишала на факултет!

7 мај, 20120
01010

Хава Акхтер (21) од Бангладеш ја снашло голема несреќа кога мажот ја нападнал и ги исекол прстите на десната рака, бидејќи таа се запишала на факултет против негова волја. Лекарите направиле се што можеле да за и помогнат и девојакта повторно да може да пишува со десната рака и да продолжи со студиите.

Кога лекарите и рекле дела таа повторно ќе може да пишува со десната рака девојката била пресреќна. Докторите и направиле неколку хируршки зафати, а меѓу другото и поставиле рачно помагало за да може да го држи пенкалото.

„Фактот дека можам да пишувам ми ја врати надежта. Почнав да вежбам и сакам да ја остварам  мојата цел, односно да станам адвокат“, изјавила девојката.

Мажот и ги исекол прстите со месарски нож, а по инцидентот завршил во притвор, а девојката планира да побара развод.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi