На авто пазар продавале човечки череп!

7 мај, 20120
vq5

Од продавачот М. Г. од Сараево бил одземен черепот и испратен на вештачење.

На еден авто пазар во Сараево М. Г. меѓу другото изложил за продажба и еден човечки череп. Случајот веднаш бил пријавен, веројатно од другите продавачи и на пазарот пристигнала полицијата.

Черепот бил запленет и веднаш испратен на вештачење.

Истрагата ќе ја води кантоналното обвинителство во Сараево, а била земена изјава од продавачот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi