Најавен 24-от филм за James Bond…во кино салите во 2014 година!!!

28 април, 20120
JamesBond2014

Иако новиот филм за најпознатиот таен агент, наречен “Skyfall” во кино салите доаѓа во октомври, сепак продуцентите за оваа година веќе го планираат дваесет и четвртото продолжение за авантурите на James Bond.

Оваа недела CinemaConu потврди дека ќе биде снимено уште едно продолжение кој во кината ќе се најде во 2014 година.

За филмот сеуште не се знае многу, но продуцентите објавија дека трејлерот ќе излезе кон крајот на месецот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi