Најмладата добитничка на лото парите ги потрошила на дрога и алкохол!

30 април, 20120
tun

Девојката која во 2003 година освоила 1,9 милиони фунти на лото, а од тогаш три пати се обидела да се самоубие, станала зависна од кокаин и сите пари ги потрошила на дрога.

Кали Роџерс имала 16 година кога осовила лото добивка. До сега таа ги потрошила сите пари на дрога и алкохол. Девојката сега е бремена и изјавила дека многу подобро се чувствува сега кога е бремена, отколку кога освоила пари на лото. Истакнала и дека парите неможат да ја купат среќата.

Девојката ги потрошила парите купувајќи четри куќи за своето семејство, автомобил, силикони, гардероба и фризури. Таа им давала пари и на своите поранешни момчиња со цел да ги искористува. На дрога потрошила богатство, а одреден период била зависник од кокаин и се обидела и  да се убие неколку пати.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi