Најубави уметнички креации, но создадени од наголемиот уметник на светот – ПРИРОДАТА

13 април, 20120
2

Погледнете ги овие прекразни пејзажи кои ги создала самата природа, уживајте…Темата која ја опфаќаме во овие фотографии, е од создавачот на животот воопшто – водата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi