Наташа Беквалац клекна пред Босанците!

17 април, 20120

Во еден момент паднала на колена и и се поклонила на публиката во знак на благодарност што дошле во толкав број.

По концертот изминатата ноќ, Наташа Беквалац има намера повторно да одржи концерт во Сарево, бидејќи и самата била изненадена од реакцијата на публиката и овациите кои ги добила пред почетокот и крајот на концертот во сараевскиот Дом на млади.

Во еден момент, понесена од позитивните емоции и добрите вибрации од публиката , оваа пејачка паднала на колена и на тој начин се заблагодарила на многубројната публика.

Како што и самата вели, ова бил еден од нејзините најдобри солистички концерти во животот поради што се надева дека наскоро повторно ќе се врати во Сараево.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi