Неверојатни фотографии со гравитација кои не се правени на Photoshop

20 февруари, 20120
gravity-defying-photos-philippe-ramette-no-photoshop-222

Овие фотографии се дело на францускиот уметник Филип Рамет. Тој создава портрети во која главна тема е гравитацијата, кои изгледа дека се дигитално манипулирани, но всушност се мудро дизајнирани структури. Тоа му овозможило да стои/седи во навидум невозможни агли. Интересна замисла!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma