Никогаш не е прeдоцна: Баба танцува на шипка!

2 мај, 20120

60 годишна баба е воодушевена од танцувањето на шипка и не пропуштила ниту еден час досега.

Sun Fengqin (60) од Кина сака да танува околу шипка. „Тоа е посебен танц. Движењето мора да биде елегантно, заводливо и магично. Танцот е полн со младешка сила и заводливост“, изјавила бабата.

На почеток колешките ја гледале чудно, но сега се спријателиле и таа учи од нив. И за девојката која ја тренира било чудно да има една баба во групата за танцување на шипка. Сепак изјавила дека секое вежбање е добро и здраво, а особено е воодушевена од упорноста на бабата за време на тренинзите.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Z0pAdUVgSWo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi