Нова карта на светот!

18 април, 20120
nas

На интернет се појави карта на светот од непознат автор кој го изразил своето мислење за семјите во светот.

САД на картата е означена како земја зависничка од Исус и метамфетамин, арапските земји се означени како муслимански и земји во кои има војна. Британија е наречена инцестоидна.

Французите и шпанците се означени како мрзеливи, додека сите земји од источна и средна Европа се означени како шворц и корумпирани.

Кина е земја на евтини работи и репресија, Јапонија е земја на чудни бизнисмени. Северна КОреја е дом на зомбија, а Индија е обележана како земја „техничка поддршка“.

Чиле е земја на рудници и смешни шешири, а Колумбија на дрога, додека Бразил е дом на проститутките.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi