Новиот дизајн на лондонските автобуси

3 февруари, 20120
1

Новата верзија на овој легендарен автобус содржи две скали и три врати, така овозможувајќи им на патниците да излегуваат и се качуваат кога сакаат.

Исто така новиот автобус ќе штеди гориво. И тоа 15% повеќе од постоечките хибридни автоубси и 40% повеќе од конвенционалните дизел верзии. Погледнете ја разликата во дизајнот во однос на нашите нови автобуси.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma