Овошна уметност :)))

21 јануари, 20120
1

Кој би рекол дека уметниците ќе се префрлат од платно и глина на овошје и зеленчук. Погледнете како oвие луѓе ја создадоа овошната уметност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma