Оживеал на сопствен погреб!

14 мај, 20120
4

Погребот на еден 28 годишно момче од Египет, се претворил во прослава, кога откако младичот бил прогласен за мртов, а потоа се разбидил.

Луксор – Погребот се претворил во прослава, кога се разбудил младиот келнер, кој на работа претрпел инфаркт.

Имено, неговата фамилија , по претрпениот инфаркт и дијагнозата од докторите, го однела дома, и во склад со исламската традиција, биле повикани гости на погребна церемонија.

Лекарката која дошла да ја потпише посмртницата, забележала дека телото му е уште топпло а во протоколот на внимателно прегледување, забележала дека е сеуште жив.

Со помош на лекарска асистенција, младиот Ал Нуби, е разбуден од состојбата на бессознание и набргу и се придружил на веселбата на својата фамилија заедно со  повиканите на неговиот погреб.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi