Пијат крв од кобра за да бидат невидливи! :)))

15 февруари, 20120
145186

Американските војници во Тајланд учат преживување во дивината.

Американските маринци се обучуваат да ловат кобри и да ги убиваат, а потоа да им одерат кожата и со заби да им ја кинат утробата.

Американските маринци биле снимени како пијат крв од кобра за време на вежбите на преживување во џунла во Тајланд. Ова е само дел од годишната вежба во Тајланд во која учествуваат 13.000 војници од седум држави, Јужна Кореја, Индонезија, Тајланд, САД, Сингапур, Јапонија и Малезија.

Маринците се обучувале во џунлите без никакво оружје и алатки да ловат разни животни, како и да ги јадат. Според една легенда, оној кој ќе се напие од крвта на кобрата може да стане невидлив и неранлив.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma