Порцеланска метаморфоза

16 февруари, 20120
porcelain-figures-high-speed-photography-as-they-smash-drop-to-ground-shatter-klimas-8

Кога порцелански фигури ќе бидат фрлени на земја тие набрзо се кршат и распаѓаат. Фотографот Мартин Климас го слика нивното трансформирање во моментот пред целосно да се распаднат. Погледнете ги овие маестрални фотографии.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma