Порно филмови VS. реалноста! Тажно, но вистинито…

16 февруари, 20120
NASLOVNA REAL

Како течат сценариата во порно филмовите, а како изгледа тоа во реалноста??? За жал, сосема различно од она како ние го замислуваме:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma