Последните оброци на американците кои биле осудени на смрт!

1 мај, 20120
u98

Американците кои се осудени на смрт имаат право пред извршувањето на истата да побараат јадење кое сакаат да го пробаат за последен пат.

Покрај вообичаените барања како хамбургер, кока кола, некои сакале и кафе, сладолед, чоколадо, а еден од нив наместо последен оброк побарал правда, еднаквост и мир во светот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi