Последното интервју на нашиот ангел Тоше Проески

25 јануари, 20120
10271810

Последното интервју на нашата музичка ѕвезда Тоше Проески се случи само неколку часа пред неговата смрт. Весна Петрушевска која постојано го поддржуваше нашиот ангел го направи последното интервју со него во емисијата Вртелешка.

httpv://www.youtube.com/watch?v=5eX8DinOpUw

httpv://www.youtube.com/watch?v=9Q2w9DuQeOM

httpv://www.youtube.com/watch?v=QBAUZzGpIdM

httpv://www.youtube.com/watch?v=HWwI_lW90B8

httpv://www.youtube.com/watch?v=dgHbR7YXuxo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma