Прекрасна куќа која може да се трансформира лоцирана во Лондон

14 мај, 20120
4

Овој иновативен дизајн е дело на архитектонското студио од Лондон, dRMM. Кога прв пат ќе ја погледнете оваа куќа, таа ви изгледа на обично живеалиште. Но домот има многу подинамичен аспект, бидејќи таа може брзо да го менува надворешниот изглед. Иновативно и убаво!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi