Прекрасна улична уметност

29 јануари, 20120
obey-bestever-part2ism-tamara-mural

Ова замисла е дело на уметниците Нил и Хадли. Тие се уметничко дуо, кои се познати како „Best Ever” и доаѓаат од Бурнемаут, Англија. Двајцата се графити артисти што им дава предност и вештини во овој фото реализам. Талентирани уметници.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma