Прекрасно игло направено од книги

7 мај, 20120
1

Ова уметничко дело беше создадено од колумбискиот уметник Милер Лагос. Навистина убава идеја.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi