Пролетната колекција очила од Mango

12 април, 20120
1

Основните карактеристики  за пролетната колекција очила од Манго се ултра модерни, шик и ретро. Ако сакате нови и модерни очила за оваа сезона, тогаш моделите на Манго се еден добар избор, навистина. Очилата се еден од аксесоарите, кои имаат многу силно влијание на стилот што ве представува, исто како и чантата и чевлите. Затоа и треба да внимавате при изборот и да го изберете моделот што ќе биде надополнување на веќе изградениот стил.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi