Разлики во размислувањето на мажите и жените

27 декември, 20120
thoughts2(2)

Графичка

Жена: Секој дел под хаубата на автомобилот
Маж: Копчето на женскиот градник

Ранлив

Жена: Да ги откриеш целосно емоциите на другиот
Маж: Да играш рагби без шлем

Комуникација

Жена: Споделување на мисли и чувства со партнерот
Маж: Да драснеш една забелешка пред ненадејно да поаѓа за викендот со момчињата

Задник

Жена: Оној дел од телото, кој секоја облека прави “да изгледа поголем”
Маж: Она што плескаш кога некој даде гол или кош

Врзување

Жена: Желба да се ожениш и да имаш семејство
Маж: Да се пушташ на други жени, кога си излегол со својата девојка

Забава

Жена: Убав филм, концерт, претстава или книга
Маж: Се што може да се прави, додека пиеш

Водење љубов

Жена: Најголемиот израз на интимност, кој една двојка може да го постигне
Маж: Нарекувајте го како сакате, само да дојдете до кревет

Далечински
Жена: Уред за менување на телевизиските канали
Маж: Уред за испитување на сите 75 канали на секои 2 1/2 минути

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber