Секси Џени во Underground Racing Lamborghini Gallardo Superleggera

30 јануари, 20120
GenCept_2011 Lamborghini Gallardo TT By Underground Racing_05

Underground Racing има свој начин на приблекување на убавите жени да се повозат во дотеран супер автомобили, особено во оној со 1250 коњски сили, односно Lamborghini Gallardo Superleggera. Актуелната бомба која се повозе во ракетниот автомобил е Џени и судејќи по начинот на кој таа реагираше за време на нејзиното возење во автомобилот, изгледа дека таа си помина страшно добро. Погледнете ја.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma