Сестрите кои имаат врколак синдром се надеваат дека еден ден ќе се мажат!

9 февруари, 20120
Werewolf Sisters

Индија – сестрите Савита (23), Мониша (18) и Савитри (16) имаат ретка болест која се нарекува хипертрихоза. Затоа влакна им растат насекаде по телото и лицето, а девојките се надеваат на успешни операции. Болеста е позната и како синдром на врколак.

Сестрите секој ден користат специјална крема со чија помош треба да се конторила растењето на влакната, но се е залудно. Најголема надеж за девојките е дека некој ќе собере доволно пари за ласерска операција.

Мајката на девојките тврди дека тие оваа болест ја наследиле од таткото. Мајката се надева дека ќе ги омажи своите ќерки.

httpv://www.youtube.com/watch?v=4bh11SfImZA

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma