Швајцарец си направил ќумбе во кола :)

19 февруари, 20120
Swiss-man-installs-woodburning-stove-in-car_4

На еден швајцарец, изгледа му било многу ладно во неговото Volvo 240 од 1990, па се решил да се стопли. Тој сакал да се грее на дрва, па така на местото на совозачот вградил ќумбе.

Тој самиот го изградил и сместил ќумбето и добил дозвола од техничката инпекција во Швајцарија. Луда идеја, но сега барем не му е ладно. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma