Светот доби три нови тигарчиња родени во германска зоолошка градина! :)))

10 февруари, 20120
-

Трите тигарчиња Јегор, Мила и Фињ, по прв пат излегоа надвор од своето скривалиште и го здогледаа денот во зоолошката градина во западна Германија. Тие за прв пат се појавија во јавноста откако беа родени на 6 ноември минатата година.

Посетителите биле воодушевени.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma