Тито сакал тројка со Кардељ?! :)))

20 февруари, 20120
145884

Јосип Броз Тито ја сакал сопругата на Кардељ во кревет, но под еден услов со нив да биде и нејзиниот сопруг. Едвадрд Кардељ ја одбил оваа понуда.

Јосип Броз Тито страсно ги сакал жените. Од овие задоволства тој не се откажувал дури и кога бил во партизанските битки. Со таквиот живот продолжил и во подоцните години.

Сето ова го напишал словенечкиот историчар Јоже Пирјевац, кој го истражувал животот на еден од  најинтригантните владетели на овие простори цели 30 години, а своите сознанија ги преточил во  книгата „Тито и другарите“.

Маршалот во кревет бил  многу страствен, пишува Пирјевац. На кратко, тој знаел целосно да ужива во животот. Тоа го потврдува и фактот дека сакал и туѓи жени. Особено е интересен фактот дека тој се додворувал на сопругата на Кардељ. Со неа имал посебни планови, ја сакал во својот кревет, но само заедно со нејзиниот сопруг. Но кога Едвард Кардељ го чул овој неприостоен предлог, веднаш го одбил.

Во книгата се открива дека на Маршалот фетиш му биле и невините девојки.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma