Уште еден доказ дека светот полудува! Мајка на пет деца спиела со малолетници! :(((

15 февруари, 20120
h780

Мајката на пет деца, со секс ги наградила основците кои го уништиле автомобилот на нејзиното поранешно момче.

Досерт – мајката спиела со едно 13 годишно дете и со едно 14 годишно. Таа го направила тоа бидејќи и помогнале да го уништат автомобилот на нејзиниот поранешен љубовник.

Британката Давина Трави (42) од Досерт направила договор со момчињата на кои им ветила секс во замена за уништување и уринирање на автомобилот на поранешниот дечко кој ја оставил.

Децата ги повикувала на секс преку шифрирани смс пораки, а дома канела и други ученици на кои им дозволувала да пијат и да пушат цигари додека се дружеле во нејзината куќа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma