Венеција е подготвена за карневалот! И ние сме, одиме?!! :))

8 февруари, 20120
2xt

Познатиот арневал во Венеција стана еден од најдобрите симболи за градот и животот под маски. Оваа година тој започнува на 11 февруари, а ќе трае до 21. За време на карневалот се случуваат бројни настани, концерти, претстави и балови.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma