Вежби за интензивно согорување калории

1 мај, 20120
z

Ова е циклус од вкупно четири вежби. Добрите страни на овој тренинг се: можете да ги правите во домашни услови, не бараат купување скапа и специална опрема, а теговите можете да ги замените со пластично шише наполнето со песок. Во почетокот, првата недела правете по три повторувања од секоја вежба и после повторете го истото три пати. Со тек на време бројот на повторувања и серии се зголемува, во зависност од вашата физичка состојба и кондиција.

Овој тренинг е наменет за интензивно согорување калории и за ефикасно обликување на целото тело.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi