Видео: Што се крие во Балтичкото море?!

28 јануари, 20120
Видео: Што се крие во Балтичкото море?!

Шведскиот ловец на богатство Питер Линдбург во својата кариера стигнал до многу скапоцени предмети. Истражувајќи го дното на океаните тој пронашол бројни предмети од голема вредност. Но, најновото откритие на овој човек навистина е интересно и уникатно од сите досегашни.

Скенирајќи го дното на Балтичкото море, тој наишол на еден необичен облик, за кого ниту најдобрите океанофраги незнаат да одредат за што точно се работи.

Линдбург е убеден дека станува збор за објект кој ќе му донесе најголема заработка, бидејќи мисли дека се работи за совршено вселенско летало.

Засега сите свои мислења тој ги темели на снимките од скенерињето, со оглед дека нема опрема која може да нурне до таа длабочина. По опширни истражувања тој се надева дека ќе си спроведе на почетокот на месец мај.

httpv://www.youtube.com/watch?v=73SVXSiEE5U

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma