Видео: Заедно сме појаки! :)))

5 февруари, 20120
Видео: Заедно сме појаки! :)))

Во екстремни временски услови, возењето е тешко и скогаш постои можност да ви се случи нешто не очекувано и ситуацијата да не можете да ја решите сами.

Затоа е најдобро кога совесните возачи ви припѓаат за помош.

Заедно сме појаки, а погледнете како тоа го прават Русите!

httpv://www.youtube.com/watch?v=RRkKKLvGm4M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma